Vormenbouw

Gieterij modellen

MVM Modelvormmakerij houdt zich hoofdzakelijk bezig met het produceren van modellen voor complexe gietstukken. De modellen worden voornamelijk vervaardigd van hout en verschillende kunststoffen. MVM behoort wat capaciteit betreft tot de grotere modelmakerijen.

Mocht er binnen MVM onvoldoende capaciteit zijn dan wordt het onder begeleiding van MVM uitbesteed. Hiervoor werkt MVM nauw samen met collega modelmakerijen in Europa. Er is een groeiend te kort aan ervaren vaklieden, bij MVM werken er voldoende om de hoge kwaliteitsstandaard tegen concurrerende prijzen te handhaven.

Matrijzen

Prototyping

CNC Frezen

Onze CMS Antares freesmachine heeft een bereik van X2500, Y1500 en Z1200. Door het opbouwen van modules is het uiteindelijke bereik van onze producten veel groter . Ook beschikken we over een netwerk van toeleveranciers zowel binnen als buiten Nederland, waardoor we elk bereik aankunnen en zeer flexibel kunnen werken.

Door directe communicatie tussen de klant en onze CAD CAM Engineers proberen we de lijnen zo kort mogelijk te houden om zo doeltreffend mogelijk tot een goed product te komen.

Advies nodig?

Telefonisch of per mail.

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.