Over ons

MVM Engineering BV

Door samenwerking met diverse leveranciers o,a, modelmakerijen, gieterijen en bewerkers zijn we in staat complete producten te leveren. Deze werkwijze is de beste basis om onze klanten snel en doeltreffend van dienst te kunnen zijn en producten te leveren die gereed zijn voor montage of verkoop.

MVM Modelvormmakerij BV

De modelmakerij is ingericht op het maken van gieterijmodellen over de volle breedte van de branche. Met een team van ervaren vakmensen worden modellen veelal op de conventionele manier samengebouwd. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zoals CAD/CAM Frezen en 3D printen, wordt er altijd gezocht naar de meest efficiënte manier om tot een passend resultaat te komen.

MVM 3D Milling BV

Met de aanschaf van een 5-assige CNC-freesmachine, in combinatie met de allernieuwste CAD CAM software en de inzet van ervaren vakmensen uit de modelmakerij, kunnen we flexibel inspelen op de vraag uit de markt.

Kennis en flexibiliteit

Het team van MVM Group met kennis in o.a. model maken, gieten en bewerken biedt onze opdrachtgevers een uitstekende basis om snel en doeltreffend van dienst te zijn.
Op deze manier kunnen wij gevarieerde machineonderdelen leveren die gereed zijn voor montage of verkoop.

Kwaliteitsbehoud

Om de kwaliteit van onze geleverde producten, diensten, veiligheid, gezondheid te kunnen waarborgen werken wij samen met een managementsysteem (ISO 9001:2015), Arbo en RI&E beleid.
Doelen en afspraken zijn vastgelegd in onze kwaliteitshandboek

Bekijk hier het ISO certificaat

MVM Group Video's

Waar kennis en productie ekaar ontmoeten

Uw partner van A tot Z
Door de diverse kennis van ons team kunnen wij onze opdrachtgevers een uitstekende basis bieden om deze snel en doeltreffend van dienst te zijn. Op deze manier kunnen wij een uiteenlopend aanbod van machineonderdelen leveren die gereed zijn voor montage of verkoop

Advies nodig?

Telefonisch of per mail.

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.